Kesä on pullollaan ihania herkkuja ja makuja. Ja grilli on käynyt kuumana koko kesän, eikä vieläkään kyllästytä. Tosin herkuttelu vaatii myös sen, että kuntoilee ja liikkuu riittävästi, muutoin alkaa kesägarderoobi käydä nopeasti pieneksi : ). Kuntoilla olen siis yrittänyt ahkerasti, että voi nauttia kesän herkuista täysin mitoin. Nytkin juoksin aamulenkin ja siivosin pation jo kukonlaulun aikaan.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2OhguLKbrHxCl3lZqLB8wXtsg_m9cUPOaxEpOE3Eqn8YDpmlHT7OcFvnU3BqZbIykE7MFptTYdhQRH3qOffYpeSc4Tw2B51Pu5uTCRhbBEJSgsfTHdj45pdu1uZF2T2LXb5S96fOLyNU-/s320/14_08_kala_tomaattisalsa.jpg)
Tällä kertaa kokeilin grillatun lohen kera italialaista, raikasta tomaattisalsaa. Eli kuutioin pari isoa luumutomaattia ja hienonsin joukkoon tuoretta oreganoa ja basilikaa sekä lisäsin ripaukset suolaa ja mustapippuria myllystä. Joukkoon vielä loraus oliiviöljyä ja valmista tuli. Helppo ja vaivatonta!
Makunautinnon kruunasi raparperipiirakka kermavaahdon kera ja kuppi espressoa. Vihdoinkin löytyi myös kotimaasta hyviä espressopapuja. Hyvä niin eli ei tarvinnut vielä tehdä uutta matkaa saapasmaahan papujen perässä.
Iltapäivästä autoilimme Sääksjärvelle uimaan ja nauttimaan vielä 25 asteen helteestä ja kirkkaista uimavesistä.
Ja yllätys oli suuri, kun ranta oli lähes tyhjä ihanteellisella kesäkelillä. Veden lämpö oli +23 astetta, joten se raikasti oloa mukavasti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti