lauantai 30. huhtikuuta 2011

Parsa-kalkkunamuffinssit


Usko tai älä, mutta muffinsseistakin saa hyvää, ruokaisaa iltapaa. Kokeilin Shape-lehdessä ollutta reseptiä hieman soveltaen. Muffinssien lisäksi tarjosin täytettyjä herkkusieniä - Funghi al forno, jonka resepti löytyy 12.3.2011 päivätystä blogistani.


Parsa-kalkkunamuffinssit

100 g miniparsaa
200 g kalkkunaleikettä
1 prk Crème Fraîchea
0,5 dl maitoa
0,5 dl rypsiöljyä
2 munaa
300 g vehnäjauhoja
100 g luomu Bergfex-juustoa
1 tl leivinjauhetta


Sekoita Crème Fraîche, maito, öljy ja munat. Lisää joukkoon miniparsa pilkottuna noin 1-1,5 cm pituisiksi paloiksi ja kalkkunaleikkeet kuutioituna. Seuraavaksi joukkoon lisätään jauhot, leivnjauhe ja juusto raastettuna. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 180-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.Muffinssit maistuvat hyvin myös välipalana. Meillä ainakin jälkikasvu mutusteli niitä mielissään koulupäivän jälkeen. Niitä voi kevyesti lämmittää mikrossa, jos haluaa "uunituoreita" muffinsseja.

Ei kommentteja: