Loman jälkeen on taas suorastaan nautinnollista kokkailla kotona. Olen ihan fiiliksissä, kun saa tehdä ja nautiskella hyvää ruokaa kaikessa rauhassa.
Tänään tein yhtä suosikkiruokaani eli kanasalaattia, jossa on pohjalla jää- ja kartanosalaattia, kevätsipulia, pestokastikkeessa marinoituja mozzarellapalloja, rypäleitä, mansikoita, melonikuutioita sekä uunissa paistettua kanaa, jonka olin marinoinut.
Lisukkeeksi tein punajuurivuohenjuustopiirakkaa. Ruoan seuralaisena oli uusi rosé kuohuviinituttavuus Etelä-Afrikasta.
Rosé kuoharin maku on hyvin mansikkainen, ja se sopi mainiosti salaatin kera, jossa oli mukana mansikoita. Tästä tuli yksi suosikkini Pinkin rinnalle : ).
Ja jälkkäriksi tein jälkikasvun toivomuksesta omenapiirakkaa kermavaahdon kera. Maistui se toki itsellenikin espresson kera : ).
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti