lauantai 10. maaliskuuta 2012

Ihanaa kokkailla kotona

Loman jälkeen on taas suorastaan nautinnollista kokkailla kotona. Olen ihan fiiliksissä, kun saa tehdä ja nautiskella hyvää ruokaa kaikessa rauhassa.


Tänään tein yhtä suosikkiruokaani eli kanasalaattia, jossa on pohjalla jää- ja kartanosalaattia, kevätsipulia, pestokastikkeessa marinoituja mozzarellapalloja, rypäleitä, mansikoita, melonikuutioita sekä uunissa paistettua kanaa, jonka olin marinoinut.

 
Lisukkeeksi tein punajuurivuohenjuustopiirakkaa. Ruoan seuralaisena oli uusi rosé kuohuviinituttavuus Etelä-Afrikasta.


Rosé kuoharin maku on hyvin mansikkainen, ja se sopi mainiosti salaatin kera, jossa oli mukana mansikoita. Tästä tuli yksi suosikkini Pinkin rinnalle : ).


Ja jälkkäriksi tein jälkikasvun toivomuksesta omenapiirakkaa kermavaahdon kera. Maistui se toki itsellenikin espresson kera : ).

Ei kommentteja: