lauantai 24. maaliskuuta 2012
Täytetyt kanafileet pinaatin kera
Nyt alkaa flunssa olla jo pikku hiljaa ohi, ja voi hyvillä mielin taas kokkailla. Tänään kokeilin juusto-timjami-saksanpähkinätäytteisiä kanafileitä pinaatti-tomaatti-sipulipedillä.
Täytetyt kanafileet
4 broilerin rintafilettä
suolaa ja mustapippuria
1-2 rkl Dijon-hunajasinappia
0,5 dl rouhittuja saksanpähkinöitä
50 g Phildelpihia-tuorejuustoa
1 rkl tuoretta timjamia silputtuna
2 munaa
noin 1 dl korppujauhoja
noin 1 dl Parmesan-raastetta
rypsiöljyä paistamiseen
Leikkaa fileeseen taskut. Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Voitele taskut sinapilla.
Täytä taskut saksanpähkinä-juusto-timjamiseoksella ja kiinnitä cocktailtikulla.
Sekoita munat lasissa ja kaada lautaselle. Kieritä fileet munassa ja sitten toisella lautasella korppujauho-parmesan seoksessa. Anna fileiden kuivahtaa hetki ennen paistamista. Paista niitä pannulla vain sen verran, että pinta saa kauniin kullankeltaisen värin. Siirrä fileet uunivuokaan ja paista niitä 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia. Fileiden paistuessa ehtii tehdä hyvin viimeisen vartin aikana pinaattipedin.
Pinaatti-tomaatti-sipuliseos
noin 200 g tuoretta pinaattia
2 rasiaa kirsikkatomaatteja puolitettuina
1 banaanishalottisipuli
rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria
1/2 dl ruokakermaa
Kaada wokkipannun pohjalle öljyä ja lisää joukkoon pinaatit, tomaatit ja sipuli. Paista niitä kevyellä lämmöllä noin 10 minuuttia, ja lisää lopussa mausteet ja kerma. Sitten vaan pinaattipeti tarjoiluastiaan ja kanafileet pinaatin päälle. Ja nautiskelelemaan : )!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti