sunnuntai 25. maaliskuuta 2012
Valkosipulikanaa
Viime viikon tv-tarjonnasta nappasin idean tehdä valkosipulikanaa. Sovelsin jälleen ohjetta hieman omaan makuuni sopivammaksi. Lihasta tuli ihanan mureaa ja maukasta. Tätä teen varmasti uudestaan!
Valkosipulikanaa
5-6 kevätsipulia silputtuna
noin 30 valkosipulin kynttä kokonaisina
6-7 pienikokoista broilerin filettä
öljyä paistamiseen
suolaa ja mustapippuria myllystä
tuoretta timjamia
1 dl valkoviiniä
1 dl vettä
Paista kevätsipuleita ja 20 valkosipulin kynttä kevyesti öljyssä. Lisää suolalla ja mustapippurilla maustetut broilerin fileet.
Paista kunnes, ne ovat saaneet kevyesti väriä pintaan. Kaada ne uunivuokaan ja lisää sinne vesi, viini, timjami ja loput 10 kynttä.
Peitä vuoka foliolla ja paista 180-asteisessa uunissa tunnin verran. Lisää tuoretta timjamia ennen tarjoilua. Tämä ei kaipaa seurakseen muuta kuin raikkaan meloni-mozzarellasalaatin.
Helppoa ja herkullista : )!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti