perjantai 25. toukokuuta 2012
BLT maistuu ympäri vuoden
BLT on yksi suosikeistani ja maistuu ympäri vuoden. Tähän herkkuun ei taida kyllästyä koskaan.
BLT-leivät neljälle
8 isoa paahtoleipäviipaletta
4 ohutta broilerin filettä
suolaa ja mustapippuria fileille
pekonia
öljyä paistamiseen
Paista tai grillaa broilerin fileet ja pekoni.
Avokado-punasipulisalsa
2 avokadoa
1 pieni punasipuli
1 punainen chilipalko
2 tl vaaleaa balsamicoa
1/2 tl suolaa
2 tl sokeria
1/2 limetin mehu
mustapippuria
1 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
Leikkaa avokadot ja punasipuli pieniksi kuutioiksi. Lisää joukkoon muut ainekset sekä chili, josta poistetaan siemenet. Sekoita ja anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.
Majoneesi
1 dl kevytmajoneesia
1 rkl Dijon-sinappia
suolaa ja mustapippuria myllystä
Leivän päälle
tomaattiviipaleita
4 Cheddar-juustoviipaletta
jääsalaattia
majoneesia ja salsaa
Viipaloi tomaatit ja revi salaatti tarjolle. Sekoita majoneesiin sinappi ja aseta tarjolle. Paahda leipäviipaleet viimeiseksi. Ja sitten vaan kasaamaan maukasta leipää.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti