perjantai 25. toukokuuta 2012

BLT maistuu ympäri vuoden


BLT on yksi suosikeistani ja maistuu ympäri vuoden. Tähän herkkuun ei taida kyllästyä koskaan.

BLT-leivät neljälle
8 isoa paahtoleipäviipaletta
4 ohutta broilerin filettä
suolaa ja mustapippuria fileille
pekonia
öljyä paistamiseen

Paista tai grillaa broilerin fileet ja pekoni. 

Avokado-punasipulisalsa
2 avokadoa
1 pieni punasipuli
1 punainen chilipalko
2 tl vaaleaa balsamicoa
1/2 tl suolaa
2 tl sokeria
1/2 limetin mehu
mustapippuria
1 rkl hienonnettua lehtipersiljaa

Leikkaa avokadot ja punasipuli pieniksi kuutioiksi. Lisää joukkoon muut ainekset sekä chili, josta poistetaan siemenet. Sekoita ja anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.

Majoneesi
1 dl kevytmajoneesia
1 rkl Dijon-sinappia
suolaa ja mustapippuria myllystä

Leivän päälle
tomaattiviipaleita
4 Cheddar-juustoviipaletta
jääsalaattia
majoneesia ja salsaa

Viipaloi tomaatit ja revi salaatti tarjolle. Sekoita majoneesiin sinappi ja aseta tarjolle. Paahda leipäviipaleet viimeiseksi. Ja sitten vaan kasaamaan maukasta leipää.
 

Ei kommentteja: