sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kanafilerullia pinaatin ja miniparsojen kera



Tänään tein kanafilerullia, joiden täytteenä oli tuorejuustoa, pinaattia ja miniparsoja. Ateriaa täydensi raikas hedelmä-mozzarellasalaatti.


Kanafilerullat pinaatin ja miniparsojen kera

kanafileitä ohuiksi nuijittuna
suolaa ja mustapippuria myllystä

200 g tuorepinaattia kuumennettuna
Philadelphia-tuorejuustoa
200 g miniparsoja keitettyinä
2,5 dl valkoviiniä - J.P Chenetiltä löytyy juuri sopiva pikkupullo tähän tarkoitukseen
1 dl vettä


Ripottele suolaa ja pippuria nuijituille kanafileille. Voitele fileet tuorejuustolla. Lisää pinaattia, joka on kuumennettu öljyssä. Laita seuraavaksi pari miniparsatankoa pinaatin päälle. Rullaa kanafileet ja sido cocktailtikulla.


Ruskista fileet kevyesti pannulla öljyssä ja laita sitten uunivuokaan. Kaada valkoviini ja vesi vuokaan kanarullien päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.


Ruokajuomana oli tällä kertaa eteläafrikkalainen rosékuohuviini KWV.


Ei kommentteja: