lauantai 20. lokakuuta 2012
Aprikoosi-pinaattitäytteiset kanafileet
Samaisesta lehdestä löysin aprikoosi-pinaattitäytteisten kanafileiden ohjeen, jota tietysti taas piti hiukan soveltaa omaan makuun : ).
Aprikoosi-pinaattitäytteiset kanafileet
1 sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
150 g pakastepinaattia
6 kuivattua aprikoosia pieninä palasina
aprikoosimarmeladia
4 marinoimatonta kanafilettä
suolaa
mustapippuria
Kuullota sipulit pannulla ja lisää joukkoon jäinen pinaatti. Kuumenna, kunnes pinaatin neste haihtuu ja mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa kanafileisiin viillot sivulle ja tee niihin taskut. Täytä taskut pinaatti-sipuliseoksella ja aprikoosipalasilla. Sulje fileet cocktailtikulla. Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Ruskista ne pannulla kevyesti. Laita paistetut fileet uunivuokaan ja sivele ne aprikoosimarmeladilla. Paista fileet 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Tarjoile fileet vaikkapa kevyesti tuoreella timjamilla maustettujen ja paistettujen vihannesten kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti