lauantai 20. lokakuuta 2012
Sieni-kalkkunapasta
Jälkikasvulle maistuu tuorepasta lähes aina : ). Tällä kertaa löysin Pirkasta sopivan ohjeen, jota hivenen tuunailin. Eli tein pastan seuraksi kalkkunaleikkeestä ja herkkusienistä mukavan lisän.
Sieni-kalkkunapasta
1 keltasipuli hienonnettuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
rypsiöljyä paistamiseen
250 g kalkkunaleikettä kuutioituna
250 g herkkusieniä viipaleina
suolaa
mustapippuria myllystä
2 munaa
2 dl paksua ruokakermaa
50 g parmesania raastettuna
250 g täysjyvätuorenauhapastaa - huh, mikä sana : )
1 ruukku lehtipersiljaa
Kuullota sipulisilppu pannulla ja lisää joukkoon kalkkuna- ja sienipalaset. Mausta pippurilla ja suolalla. Vispaa kulhossa munat, kerma ja parmesanraaste. Keitä pasta ja lisää valutetun pastan joukkoon kalkkuna-sieniseos ja sitten muna-kerma-juustoraasteseos. Mausta ja ripottele päälle lehtipersiljasilppu. Sitten vaan pastalle : )!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti