sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Avokadopastaa


HS:n ruokasivuilla oli raflaava otsikko Muodin huipulla: avokadopasta. No pakkohan sitä oli tietysti kokeilla. Valmistusvaheessa huomasin, että reseptistä selkeästi puuttui vielä jotakin, joten tässä oma versioni tuosta erikoisen hyvästä pastaohjeesta : ).

Avokadaopasta

2 valkosipulin kynttä murskattuna
1 punainen chili kuutioituna pienen pieniksi palasiksi
2 rkl limemehua
2 kypsää avokadoa kuutioituna
1/2 tl suolaa
1 tl sokeria
2 tl vaaleaa balsamicoa
ripaus mustapippuria myllystä
1/2 dl oliiviöljyä
1 ruukku basilikaa hienonnettuna
1 ruukku lehtipersiljaa hiennonnetuna
2 rkl korianteria hiennonnettuna
40 g Mancego-juustoa raastettuna
40 g Parmesan-juustoa raastettuna


400 g pastaa

Sekoita kaikki ainekset kulhossa keskenään. Keitä pasta ja sekoita avokadoseos pastan joukkoon. Ripottele päälle vielä parmesania ja tarjoile lämpimänä.



Tämä ruoka kelpasi myös ruokakriitikoilleni hyvin : ).

Ei kommentteja: