lauantai 27. lokakuuta 2012

Sahramilohta timjamiperunoiden kera


Tänään kokeilin sahramilohta tuoreella timjamilla maustettujen uuniperunoiden ja salaatin kera. Helppo ja maukas lounas : ).

Sahramilohi
500 g lohipala nahan kera
0,5 g sahramia
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl limemehua
suolaa ja mustapippuria myllystä
3 limeä


Laita lohi uunivuokaan nahka alaspäin. Tee siihen viiltoja, jotta marinadi imeytyy loheen. Sekoita marinadin ainekset eli sahrami, öljy, limemehu ja mausteet. Sivele marinadi lohen päälle ja viiltoihin. Anna maustua puolisen tuntia ja paista sittten puolisen tuntia 200-asteisessa uunissa. Lisää puolitetut limet vuokaan ja laita noin 6 minuutiksi grillivastusten alle.


Sitten vaan ruoka tarjolle pöytään!

Ei kommentteja: