lauantai 12. maaliskuuta 2011
Funghi al forno pastasalaatin kera
Kasviksista saa kaikenlaista hyvää. Nyt kokeilin täytettyjä sieniä pastasalaatin kera.
Funghi al forno
4 isokokoista sientä
4 rkl ricottajuustoa
3 rkl Philadelphia-tuorejuustoa
4 rkl Parmesan-raastetta
3 rkl vaaleaa leipää pieninä kuutioina
2 rkl lehtipersiljaa silputtuna
2-3 rkl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
Etsi neljä mahdollisimman isokokoista jumbosientä. Irrotin sienistä jalat ja laitoin sienet hatulleen uunivuokaan. Pilkoin sienten jalat pieniksi ja kaadoin ne kulhoon, jonne lisäsin ricotan, tuorejuuston, 2 rkl Parmesania, lehtipersiljan ja leipäkuutiot. Kaadoin joukkoon ruokalusikallisen oliiviöljyä ja maustoin suolalla ja pippurilla. Sekoitin ainekset ja täytin sienet. Ripottelin päälle loput Parmesanista ja lorauttelin vähän oliiviöljyä päälle. Sitten laitoin sienet 200-asteiseen uuniin 25 minuutiksi.
Värikäs pastasalaatti
Keitin värikästä Casa Temporinin rusettipastaa, jonka lisäsin rucolapedin päälle. Maustoin suolalla ja pippurilla sekä oliiviöljyllä. Lisäsin joukkoon Manchego-juustopalasia ja tummia rypäleitä. Ja salaatti oli valmis.
Pastasalaatti sopii mukavasti paistettujen sienten kanssa. Tarjoilin aterian Campaillou-leivän kera.
Lasillinen shampanjaa täydensi maukasta kasvisateriaa. Tällä kertaa nautiskelin Charles Heidsieckiä.
Jälkiruoaksi oli maukasta mansikkawienerpitkoa ja kuppi teetä. Tällä kertaa en kuvan herkkuja itse leiponut. Se tarttui matkaan shoppailureissulla. Ostin ihanan keväisen Andiatan jakkupuvun, joka ei tosin anna mahdollisuuksia kovin moneen torttupalaan : ). No huomenna taas lenkille. Ja tulihan sitä tänäänkin jumpattua ja juostua!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti