sunnuntai 27. maaliskuuta 2011
Patate pasticciate e petto di pollo alla Milanese
Sieni-perunamuhennoksesta eli patate pasticciatesta tuli heti raadin suosikki. Ja kun sitä täydennettiin kanafileillä eli petto di pollo alla Milanesella ja salaatilla, niin mainio ateriakokonaisuus oli valmis.
Patate pasticciate
Kilo perunoita
100 g herkkusieniä
50 g sveitsiläistä Tete de Moine -juustoa raastettuna
50 g Parmesania raastettuna
suolatonta voita
1 solovalkosipuli
1/2-1 dl maitoa
1-2 rkl lehtipersiljaa silputtuna
suolaa ja pippuria myllystä
Kuori perunat ja lohko ne. Keitä lohkot pehmeiksi ja muussaa ne vatkaimella. Sekoita joukkoon maito, voi ja juustoraasteet. Sekoita hyvin.
Kun perunat kiehuvat, paista sieniviipaleet pannulla valkosipuliöljyssä. Lisää lopuksi lehtipersiljasilppu joukkoon.
Laita uunivuokaan puolet perunaseoksesta ja sen päälle puolet sieniseoksesta. Lisää sitten loput perunoista ja päällimmäiseksi loput sienet. Ripottele vielä parmesania pinnalle ja laita 200-asteiseen uuniin noin 5 minuutiksi. Ja sitten vaan ruoka tarjolle.
Petto di pollo alla Milanese
4 ohutta broilerin filettä
vehäjauhoja
2 munaa
2 rkl maitoa
korppujauhoja
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria myllystä
Painele broilerin fileet ohuiksi (noin 5 mm). Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Jauhota ne venhäjauhoissa ja kääntele ne sen jälkeen muna-maitoseoksessa ja lopuksi korppujauhoissa. Anna pinnan kuivahtaa hetken ennen paistamista. Paista pannulla öljyssä kullanruskeiksi ja rapeiksi.
Laita tarjolle sitruunalohkojen, sieni-perunapaistoksen ja salaatin kera. Tämä maistui raadille ja kuului TOP 10 ruokiin : ).
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti