maanantai 14. marraskuuta 2011
Isänpäivä sujui leppoisasti kokkaillen
Isänpäivä on niitä pyhiä, jolloin kokoonnumme usein porukalla nautiskelmaan herkuista. Tälläkin kertaa isiä oli paikalla neljä. Se tiesi sitä, että lenkki oli juostava jo aamutuimaan, koska suurin osa päivästä kului keittiössä joko kokkaillessa tai sitten herkutellessa. Aamuseitsemältä siis pinkaisin matolla 7 km ja sitten pulahdus raikkaaseen veteen. Ja keittiöön...
Isille tarjoilin tomaatti-chilisalsaa ja naudan sisäfilettä rucola-romainesalaattipedillä mozzarella-tomaatti-kesäkurpitsapaistoksen kera. Ja jälkkäriksi omenakakkua ja kermavaahtoa - nam! Kokonaisuus oli erittäin toimiva.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti