sunnuntai 6. marraskuuta 2011
Raclettea ja suklaakakkua
Talvea unelmoidessa kaivoin jälleen raclettepannun esiin. Pannulla paistuivat sulassa sovussa ohuet naudan sisäfileviipaleet, sienet, tomaatit sekä pikkuparsat ja alatasolla suussasulava juusto. Raskas ruoka vaatii tietysti raskaan jälkkärin, eli tein jälleen suklaakakun viimeviikkoisen reseptin mukaan.
Päälle nokare kermavaahtoa ja kuppi espressoa. Tästä ei ateria juuri voi parantua, kun vielä alkupalaksi oli ruissipsejä, joissa oli lohi-, avokado- ja sipulitäytettä.
Ruoka maistui hyvin, kun takana oli hyötyliikuntaa pihalla ja aamulla perinteisen aamujumpan jälkeen pulahdus raikkaaseen veteen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti