lauantai 4. helmikuuta 2012

Lohitaskut salaatin ja bruschetan kera


Helpon ja maistuvan aterian saa lohitaskuista. Ostin palan lohta leveästä kohdasta, josta leikkasin kullekin noin 3 cm leveät palaset. Tein kuhunkin syvän viillon, jonne laitoin täytettä. Täytteessä oli Philadelphia-tuorejuustoa muutama ruokalusikallinen, noin 1 dl ranskankermaa, 5 aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna,2 rkl  lehtipersiljaa silputtuna sekä ripaus mustapippuria ja suolaa. Sitten vaan lohitaskut 200-asteiseen uuniin noin puoleksi tunniksi.

 
Tarjoilin lohitaskut raikkaan salaatin kera ...


... ja lisäksi tein maukkaita bruschettoja.


Jälkkäriksi nautiskelimme laskiaispullat, joista pitää olla molemmat versiot - sekä mantelimassalla että mansikkahillolla. Mantelimassalla täytetty laskiaispulla on mun juttuni : ).


Ei kommentteja: