lauantai 11. helmikuuta 2012

Pasta pelastaa arki-illan

Pasta on helppo ja vaivaton kiireisten arki-iltojen pelastaja. Yleensä teen maanantai-iltana pastaa reilun annoksen, jotta siitä saa lämmitettyä aterian seuraavanakin iltana. Harrastukset ja kuskaamiset niihin vievät ison osan ajasta viikolla, ja silloin täytyy olla ruoka valmiina jääkaapissa.

En edes muista, milloin viimeksi olisin ostanut valmiseineksiä kaupasta. Ne vaan eivät maistu. Etenkään sen jälkeen, kun kuulin, että salmonellatilojen lihaa voidaan käyttää valmisruokiin, jotka kuumennetaan. Auts! Se vei viimeisimmätkin halut ostaa valmisruokia. Ja on se vaan niin, että oma tekemä ruoka maistuu paremmalta.  Näin ainakin oman ruokaraatini mielestä : )!


Ruokaan saa vaihtelua, kun vaihtelee runsaskuituisten ja erilaisten pastojen välillä. Ja välillä paistan joukkoon kalkkunan tai kanan jauhettua lihaa tavallisen jauhelihan sijasta. Ystävänpäivän kunniaksi ostin sydämenmuotoista pastaa : )!

Ei kommentteja: