lauantai 4. helmikuuta 2012

Maukas ja ruokaisa kanasalaatti


Tänään tein ruokaisan kanasalaatin punajuuri-vuohenjuustopiirakan seuraksi. Ensin paistoin kanat paistopussissa, jossa oli marinadina oliiviöljyä, sitruunamehua, hunajaa, soijaa, tummaa balsamicoa, valkosipulimurskaa, sweet chili sauce -kastiketta, Maldon-suolaa ja mustapippuria. Paistoin kanafileitä 35 minuuttia 200-asteisessa uunissa.


Sillä välin tein salaattipedin laakeaan tarjoiluvuokaan. Pohjalle laitoin runsaasti jääsalaattia, jonka päälle lisäsin pieniä mozzarellapalloja, jotka marinoin pestokastikkeessa ja oliiviöljyssä. Lisäksi laitoin tummia rypäleitä, kevätsipulirenkaita sekä Piel de Sapo -melonipalasia. Päällimmäiseksi lisäsin uunissa paistetut kanapalaset.


Sitten vaan nautiskelemaan kansalaatista punajuuri-vuohenjuustopiirkan kera.


Varsin mainio ja maukas kokonaisuus jälleen kerran. Viikonlopun maistuvat ja rennot ruokanautinnot ovat ihania hetkiä : ).


Ei kommentteja: