keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Italiasta suklaisia herkkuja kotiinkin

Ruuan suhteen odotukseni Italian reissulta olivat olleet ehkä liiankin korkeat. Osin petyin ja joissakin asioissa taas yllätyin iloisesti.

Cavallinon Art&Park-hotellin aamiaiset jäivät erityisesti mieleen. Ohessa kuva monipuolisesta juustotarjonnasta ja hotellin seinällä komeilevasta liskosta.

Pasta ja pizza olivat keskinkertaisia paikasta riippumatta tällä reissulla. Sea bass maistui kyllä hyvältä, mutta sitä ei vaan osattu valmistaa oikein kummassakaan vierailemassani paikassa.
Gnocchit olivat ihan kelpo tavaraa pääosin. Kahvit ja tuoreet mozzarella-tomaatti paninit puolestaan yllättivät iloisesti. Mionetto Proseccokin maistui raikkaalta. Harmi, ettei samaa tuotetta löytynyt kotiinviemiseksi.

Alunperin ajatuksena oli tuoda mukana oliiviöljyjä ja balsamicoa sekä pastaa, mutta huikean tavaramäärän vuoksi luovuin tästä ajatuksesta.

Suklaata sen sijaan eri muodoissaan tuli mukaan. Suosikkina niistä banaaninmakuinen suklaa, jossa oli kaakaopitoisuus yli 70 prosenttia. Ja plussaa oli, ettei suklaassa ollut lainkaan lisäaineita. Mukaan lähti myös espresson seuraksi ohuen ohuita suklaalehtisiä. Ja tietyisti pari kiloa kunnon espressopapuja.

Ei kommentteja: