![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidBEiAjdscTb02xH637krTCPfSvg5eO2Fg0bfP3BelSzpLMIyiDCVspUXjDcA-22zZYPCc5Kaepf99jwum1bDOGnQl2TYUekwEhMOU2E3mMJgDNr5KccvC5dqMgxbcAH7_TDygINLgE5C9/s320/gnocchia.jpg)
Toisen lomailujakson ensimmäinen lomapäivä alkoi sateisena pitkän hellejakson jälkeen. Toisaalta hyvä näin, sillä muutoin ei olisi juuri innostanut siivota sisällä. Sade sai aikaan myös pienoisen sisustuspuuskan, jonka aikana tuli muun muassa valittua uudet sohvat olohuoneeseen Riviera Maisonin kuvastosta. Samalla myös jo kauan sitten ostetut isot puiset kirjaimet löysivät paikkansa makuuhuoneen seinältä, jossa lukee nyt isolla J O Y pienten valokuvakehysten seurana.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgetuXO6F-sIa0ITHEEVlt6zFBO8WbJNpCOC-nX_wA0djLApa7v1NYWxyJXlWggiKLTSPJ93_yKOFKe8mT3Ezj1qBX8ViduTMLaCbfQBtIuQyOVdLfyXs6NY4dIVUUKWZ8hnDgYenS3LmWP/s320/espresso+ja+suklaa.jpg)
Pitkästä aikaa jaksoin tehdä lämmintä ruokaa ja vuorossa olivat gnocchit. Sotkuista puuhaa, mutta hyvää syötävää toimaattikastikkeen kanssa : ) (ohje löytyy aiemmista blogikirjoituksistani). Tällä kertaa taikinasta tuli niin paljon gnoccheja, että pakastin osan taikinasta. Saa nähdä, muuttuuko niiden rakenne paljon pakastimessa ja sulatuksessa. No, se jää nähtäväksi. Jälkiruuaksi maistui pitkästä aikaa espresso tuliaisina saatujen Lindtin tryffelipallojen kanssa.
Maukkaan aterian päälle nautin vielä voileipäkakkua sukulaistytön rippijuhlissa. Sen jälkeen tuntuikin siltä, että on hiukan sulateltava päivän herkkuja. Sitten vaan juoksuksi. Tällä kertaa juoksin juoksumatolla, kun synkkä ilta ei juuri houkutellut ulos.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjVFDeeo9lEARIsRkBgoyAjwMfoEW6hrolhPu5uL3JnzD13Dj33jlzBS81WcavVjEOOFrDlB-1YM6Fz4tWzt2vjpAVQsPBgH48j-QCYjTKPXcNZYp5vYXB3OY8EUhYTG_ot0q3i6w-JIHDK/s320/24_07_iltapala2.jpg)
Illalla lenkin jälkeen tein pikaisen hedelmäisen salaatin, johon tuli tammenlehtisalaattia, rucolaa ja lehtisalaattia sekä nektariini, rypäleitä, kirsikkatomaatteja ja pinjan siemeniä.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgo_Ve7iy9ECkR4-yjTq5sO90KEPLaluTFsKyMe4JcsuJjN5t6NVJnlOMTbKIMg9ptFA-PeABdpgk08E217aqKrZQZ3pkIipCfaNgirMIkxDOrXjT_XPPiQPpyPnBIVD0ubGI8A_04v62EF/s320/24_07_iltapala3.jpg)
Salaatin seuraksi grillasin kalkkunan sisäfileitä. Sisäfileet annoin mariointua hetken. Marinadiin tuli 3 rkl oliiviöljyä, 1 tl juoksevaa hunajaa, 2-3 rkl sitruunamehua, 2 rkl ruokosokeria, 1 rkl aprikoosimarmeladia, 1 tl Maldon-suolaa, mustapippuria myllystä ja 1,5 rkl makeaa chilikastiketta.
Lisäksi tarjolla oli Kantolan ruiskeksejä juustojen kera. Grillissä paistui myös leipäjuusto. Ilta-aterian kruunasi lasillinen kuohujuomaa - tällä kertaa Devil´s Rockia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti