![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNYhhwodlNHYqS2gz9vfBo6fPiDV42U7Y3kNKFfHi_DhzWdOsgDwlXyvxBN8O1JfWIKYi7pqWbdt-ufYhUplUX4Oy4VDQzBCaRLs5GAclkgQ-Gsyay1DihLUZ6kzCbYP2_pgCyuazOUkFR/s320/alkupala.bmp)
Reilun kolmen tunnin taistelu rikkaruohoja vastaan päivän kuumimpaan aikaan meinasi viedä mehut reilun 30 asteen helteessä. Illalla oli kiva laittaa kunnon ateria ja tankata hieman. Alkuun laitoin rouhechiabattaa oliivileikkeen kera ja alkujuomaksi Pink-kuohuviiniä, joka sopii mukavasti kesäpäivään.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWrW7Kp3kP3zVkcHCEFGcyGpq9aR7ojVLXZSA98_b3cfFxuPyCnb3oCYiteurWXzyMgElQNhCbTkkt8WU4nOjzMY3PJoWOa1a43kaqsOnH0a8QfRgrWJCzvwjQT4y_ezkxXiFNHVA1lukE/s320/ruoka1.bmp)
Varsinaisena ruokana oli grillattuja lohimedaljonkeja. Marinoin lohipalat seoksessa, jossa oli oliiviöljyä, soijakastiketta, sitruunamehua, hunajaa, suolaa ja pippuria. Uuniin laitoin uusista perunoista lohkoperunat, jotka sekoitin punasipuliin, jossa oli vaaleata balsamicoa, valkosipulimurskaa, suolaa ja sokeria. Syvän vihreä salsa verde sopii grilliruokien mausteeksi.
Ateria oli kiva päättää kynttilän valossa hyvän kirjan ja teen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti