![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiz6nTOmzsJJ5ST3rTGZtjgvGzPFIv78XyDAXEuGQdJ4rBgR3otNk0-Y0XJCWBr1vhflyaLHj4H8rkHMM7CV19z4HmiBbupH3mjVUk3LruCjvnmakN0Vrd1EwqN_jhfVt7InZDG5zXr3eRm/s320/p%C3%B6yd%C3%A4ll%C3%A4+kaikki.jpg)
Päivä kului leppoisasti uimarannalla. Pakkasin kylmälaukkuun mukaan runsaasti juomia ja hedelmiä sekä riisipiirakoita, joilla pärjäsikin hyvin alkupäivän. Rannalla oli kiva napostella rypäleitä, nektariineja ja herneitä.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghvoeINhto0oLUtPY2EGPg6HAukLve5GngZp0NiVwD-P4Y9F1xgU8w_Wl3ZrqB9AY7rEDpyem-NhayTAq9pAMC53sWp2bYxofDoNYdQBJM0wm3NV9B-rRcCmBhNWhl1p3zLdMmyp9cDzZA/s320/annos2707.bmp)
Kevyen lounaan jälkeen illalla olikin mukava kokkailla pöytään erilaisia pikkuherkkuja. Tein tomaatti-basilika-mozzarella-alkupaloja sekä kurkku-rucola-paahtopaistikääröjä, jotka maustoin soija-seesamiöljy-teriaky-kastikkeella sekä seesamin siemenillä.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBGqAetf0wIIVmLMubC3UkiWinUDB7n9QABanRlDRE0vESYQzKFHJplQmYvfayvg1-5DLsxNKZgS3oQmv8MYe1ZrQVty2-nDKPxawLFqSJmHpccMkaAVVLKGm1Q3gScnPwYFJiP3nqmvBw/s200/maissit+grilli.jpg)
Grillasimme maissin tähkiä ja kanafileitä, jotka olin marinoinut noin puolisen tuntia ennen paistoa.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfXaN5Gew0JQxu6IYGu3ncHYaBHmWhTGpRI49Gte5laSYOcJZXLkqKqBym8TMUvE-h3dfPs-NFeic3zQSysmmR1TK7KiCfQqz0yM7HSmhMiFqKkrlQzuCU9lt9AQBrV1GNoDwKXwE978gu/s320/salsa.jpg)
Kanan kanssa kokeilin nektariini-hunajamelonisalsaa. Kuutioin 2 nektariinia ja puolikkaan hunajamelonin. Kuutioiden pälle kaadoin ruokalusikallisen hunajaa ja saman verran balsamicoa, ripottelin Maldon-suolaa ja pippuria hitusen sekä lisäsin joukkoon hienonnettua rakuunaa pari ruokalusikallista sekä oliiviöljyä ja sweet chili -kastiketta. Sekoitin ainekset keskenään ja herkut olivat valmiita.
Kanan kanssa oli vielä eilistä salsa verdeä tarjolla. Ruokajuomana tänään oli Lindauer-kuohuviiniä. Upea kokonaisuus!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti