sunnuntai 30. tammikuuta 2011
Canneloni del nonno
Canneloni del nonno eli Ricotta-juustolla ja pinaatilla täytetyt cannelonit ovat kohtuu kepeä vaihtoehto liikuntatäytteisen päivän päätteeksi.
Ainekset:
täysjyvätuorelasagnelevyjä
500 ml paseerattua tomaattia
15 basilikan lehteä
30 g Pecorinoa raasteena
Täytteeseen
500 g Ricottaa
150 g pakastepinaattia
150 g Rucolaa
1/4 tl muskottipähkinää
60 g Pecorinoa raasteena
suolaa ja mustapippuria myllystä
Kastikkeeseen
100 g suolatonta voita
100g vehnäjauhoja
1 l täysmaitoa
1/4 tl muskottipähkinää
Kuumenna uuni valmiiksi 180 asteeseen. Kaada paseerattu tomaatti isoon kulhoon basilikan lehtien kera. mausta suolalla ja pippurilla ja aseta hetkeksi sivuun.
Valmista seuraavaksi kastike eli sulata voi ja sekoita joukkoon jauhot. Anna kiehua minuutin verran. Kaada sitten joukkoon maito ja anna kiehua 10 minuuttia vatkaten koko ajan, ettei kastike tartu kattilan pohjaan. Mausta sitten suolalla ja pippurilla ja aseta sivuun hetkeksi.
Tee seuraavaksi täyte eli sekoita kulhossa Ricotta, pinaatti, Rucola, Pecorino ja mausteet. Aseta täytettä lasagnelevylle ja kääri rullalle.
Laita uuninkestävään, voideltuun vuokaan kolmannes kastikkeesta ja aseta kastikkeen pälle käärityt cannelonit. Kaada cannelonien päälle tomaattikastike ja loput maitokastikkeesta. Ripottele päälle Pecorinoa ja ja paista uunissa noin 35 minuuttia. Anna ruuan vetäytyä hetken paistamisen jälkeen. Tarjoilin cannelonit raikkaan salaatin kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti