sunnuntai 16. tammikuuta 2011
Kanaa salaattipedillä
Grillattua kanaa salaattipedillä on yksi suosikkiruuistani, jota valmistin myös tänään. Kanafileiden marinadiin laitoin lorauksen oliiviöljyä, balsamicoa, soijaa, sitruunamehua, hunajaa, ruokosokeria, aprikoosihilloa, Maldon-suolaa ja mustapippuria. Ja sitten fileet grilliin.
Sillä välin tein salaattipedin, jossa oli jääsalaattia, tammenlehtisalaattia ja makeaa friseesalaattia, tummia rypäleitä, luumutomaatteja ja paahdettuja pinjansiemeniä sekä Tilsiter Bergkäseä paloiteltuna. Kastikkeeseen laitoin oliiviöljyä, balsamicoa, hunajaa sekä ripaukset suolaa ja mustapippuria. Salaatin kera oli tarjolla valkosipuli-mozzarellafocacciaa.
Ruokajuomana oli kuohuvaa Reimatia, jonka kaunis pullo sai minut pomimaan sen hyllystä matkaan. Ryhdikäs juoma kauniissa pullossa sopi tämän aterian kanssa hyvin : ).
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti