sunnuntai 30. tammikuuta 2011
Iltapalaksi kaurapuuroa mustikkakeiton kera
Tässä yhtenä iltana pohdin, mitä ihmettä laittaisin iltapalaksi. Jotakin kevyttä, nopeaa ja maistuvaa. Ja niinpä keksin pitkästä aikaa keittää kaurapuuroa. Litra kiehuvaa vettä ja neljä dl kaurahiutaleita ja annetaan kiehua 5 minuuttia. Sitten ripaus suolaa ja annetaan puuron seistä kannen alla viitisen minuuttia ennen tarjoilua. Mustikkakeiton kanssa puuro maistui todella hyvältä pitkästä aikaa. Aina ei tarvita kovinkaan konstikkaita raaka-aineita, kun saa maistuvaa ja samalla erittäin terveellistä iltapalaa. Tämä maistui omalle ruokaraadillenikin hyvin : )!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti