Onneksi sen valmistaminen oli huomattavasti yksinkertaisempaa kuin nimen kirjoittaminen tähän blogiin : ).
Ensin kuumensin 2 rkl oliiviöljyä pannussa ja lisäsin joukkoon yhden yksikyntisen valkosipulin pieneksi silputtuna. Paistoin valkosipulia öljyssä kevyesti ja sitten leikkasin kaksi siivua leipää kuutioiksi ja lisäsin ne joukkoon. Paistelin niitä, kunnes leipä oli mukavan rapeaa.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6qQymTtf1pO_77h6_u7Mm6FSpcgeOgNS5N_LTYPpu90eNMU8zx1Ahw74SuzECUUNPtX1__OWtxzeDmXBDf7SwT7J4pZeBbsZm7dxJZrbr8Tx8KB8MpuaNJ_ci4hxg2z6twFoCXlhHjRI7/s200/0612pasta.jpg)
Sitten keitin spiraalimuotoista pastaa - noin 250 grammaa riittää normaalisti neljälle. Itse keitin pastaa tuplana, jotta siitä jää myös toiseen kertaan. Pastan kun voi aina pakastaa. Näin saa herkkua myös kiireisenä arki-iltana.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhB6x6x6fSd5Sh5wIi6IYBKtt1PNcKcZNV0LobnJiXcHMCwBpjrV8O4-T6atxHrERcUMpwGH_m8Zq3o5uKeN3nOLWkBjGj5O7udS56SQ-Z4jPYEVJvEwdUgdzDXesl7oi_y7sZXxjDaU6TF/s200/0612_salaatti.jpg)
Pastaa piristi tuore patonki ja salaatti, jossa oli kesäisesti mansikoita, kirsikkatomaatteja ja tummia rypäleitä puolitettuina.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti