Lauantai-illan pöytään tein nopeita tomaattileipiä. Leikkasin maalaisleivän viipaleiksi ja asettelin ne uunipellille. Sitten laitoin kattilaan oliiviöljyä, kuutioidut, tomaatit, valkosipulimurskan ja silputun basilikan.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCRDCrmAYcBDdgLeU6pivyJUOL2na9yd6W8kZ3DF2zksWhJXBZjVsEF8K_mp_JhqzAOwnqUBmdLnA_3J8KsiPNVoh0vf4Tt__gRGHDfY5NBU1M6SnqJAX2AU2O5e8T_-2LI_7GLGDFe2Tb/s320/0612iltapala.jpg)
Kuumensin niitä kevyesti ja levitin seoksen leiville. Maustoin leivät vielä oreganolla ja ripottelin päälle mozzarellaraastetta.
Annoin leipien olla 220-asteisessa uunissa, kunnes juusto oli sulanut ja saanut hieman väriä. Ja sitten vaan syömään. Nopea ja maukas herkku iltaan!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti