Paahtoleivästä ja mozzarellasta saa mukavan ja maukkaan iltapalan. Yhteen leipään tarvitaan
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5ioTjpg4efKfHbfE9Ayyd4_39EJwnoIBo85g-nYf0vB61d_ro7KpfLXaBP23SvRflf0n5eEqKI0IY-I01RCKx95VHWTJ9FRI2flc_6xIT7zriFgckvfNFaNNaNPm-a_538Ak9UlXctgIY/s1600/15mozzarellaleip%25C3%25A4.jpg)
kaksi isoa paahtoleipaviipaletta, mielellään tummaa leipää
mozzarellapallo
basilikaa
2 kananmunaa
1,5 dl maitoa
1/2 tl suolaa
2 rkl vehnäjauhoja
ripaus mustapippuria
Leikkaa paahtoleivästä kuoret ja viipaloi mozzarellapallo. Laita viipaleet leivälle ja juuston päälle muutama basilikanlehti. Pane toinen leipäviipale päälle ja painele tiukasti yhteen. Reunoja voi kostuttaa yhteen, jotta leivät pysyisivät paremmin yhdessä.
Kostuta leivät maito-muna-suola-pippuriseoksessa ja sirottele päälle kevyesti vehnäjauhoja. Paista leipä öljyssä kauniin ruskeaksi molemmilta puolilta ja tarjoile esim. salaatin, tomaatin ja rypäleiden kera. Mainio pikkuateria! Näitä leipiä tekee samalla kertaa helposti vaikka isommallekin porukalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti