![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKh71ppO63krkSONHQAY-h7-2C9cDFIgF0oh7a-kcNoS3etHmC2PkHCUbVbiIEbU7JcxQ4H2bqgwv-DUudqhQP9ap-2bARkxzDcQu45zW9P9kZe5f7io-sl5ZMTFnn8-E2qfAYJ2AeoNOw/s1600/28_naksut.jpg)
Sunnuntain lounasta tahditti pitkästä aikaa Tokyokanista saadut wasabinaksut ja Pink sekä viimeisin Taste Italia -lehti, jossa tuntuu riittävän ihastuttavia reseptejä joka päivälle. Kun vaan ehtisi päivittää blogia samaan tahtiin : ). Tänään sovelsin lehden Spezzatino di pollo con funghi e pomodoro -ohjetta eli kanaa sieni-tomaattikastikkeessa.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCubSMJVbiL6y3M6Tl2tXHODumkuH1VVL5dxCLygJYp2D8amei3C2Dgpel53bXksGxFB7CbCZfuU2Sgtr8vgfspcJIxdATenO6LZbtp5BV9GiH9tjObAFaIVzVITASQdjaoaA50RpE5obu/s1600/28_annos.jpg)
Ensin kuumensin öljyä pannulla ja lisäsin öljyyn murskatun solovalkosipulin ja tuoretta rosmariinia pilkottuna. Lisäsin pannulle ohuet broilerinfileet ja paistoin ne kullan ruskeiksi, minkä jälkeen lisäsin pannulle 250 grammaa herkkusieniä ohuiksi viipaleiksi pilkottuna ja 500g paseerattua tomaattia.
Sitten maustoin kastikkeen suolalla ja pippurilla. Kastikkeeseen kannattaa lisätä hieman sokeria tai hunjaa, jotta tomaatista saa pehmeämmän makuisen. Annoin seoksen kiehua hiljalleen puolisen tuntia, että kanat kypsyivät kunnolla. Kun kanat olivat kypsiä, ripottelin pinnalle basilikan lehtiä. Tarjoilin kanat lohkoperunoiden ja salaatin kera.
Yksinkertainen ohje, jota aion soveltaa seuraavalla kerralla siten, että jätän tomaatin pois ja laitan tilalle Mascarponea. Nam, nam.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti