![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiEcf2pOJuMJLdivJPWXC3y4QvBHpCYAxA8O4gV3xgqUBAHYoTJTmNk4rnEyo92M_4EggyAf6fLqd6xsNp5lN_xJ3neHoy973rWRM3ngeqBQVkebeDQrb3UEOOQ8OSkpNuwF4mL8tU8NXw6/s1600/28_ricotta.jpg)
Kirpeään talvi-iltaan sopii lämmin juustoinen iltapala - ricotta al forno. Se on helppo ja nopea valmistaa. Kulhossa sekoitetaan keskenään 500 g ricottajuustoa, 2 munaa, 100 g raastettua parmesania, 1 rkl tuoreita oreganon lehtiä silputtuna. Seos maustetaan suolalla ja pippurilla.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6hJDfm2L_t0JNMAosy3LAQnn0747i3zw6WC1HDoxOfxgF38kJhGGgK132tkn2XAkyMgyebR0gOtX2tIm1HoR-ymV2BNSjbtXsHdkQivVMbVHihK57g0Gr4xvZ9bKmEJZs_1YwrST07siU/s1600/28_takka.jpg)
Jaoin seoksen neljään pieneen uuninkestävään vuokaan ja paistoin niitä 220-asteisessa uunissa puolisen tuntia, kunnes ne olivat saaneet hiukan väriä pintaan.
Juustoiltapala sopii hyvin nakkikolmioiden ja salaatin tai hedelmien kera. Nakkikolmioiden ohje löytyy syyskuun 29. päivän 2010 kohdalta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti