Eli tarvitaan vain risoton jämät. Eli 120 g risottoa kohden 1 muna, suolaa ja mustapippuria sekä 4 rkl oliiviöljyä.
Kuulostaa yksinkertaiselta. Kauniit, kokonaiset ja kuvauskelpoiset pannukakut jäivät vähemmistöön ja suurimmasta osasta tuli paistettuja pannukakun palasia. Öljy räiskyi iloisesti ja riisit poksahtelivat pannulla iloisesti jättäen keittiön ja lieden äären iloiseen sotkuun. Erityisesti pannukakun kääntö oli haasteellista. Ohjeessa suositeltiin kakun heittämistä ilmaan tai esim. lautasen kanssa. Kaikkea ehdin paistamisen aikana kokeilla. Olin varsinainen pannukakkujönglööri, mutta kaunista jälkeä en onnistunut saamaan.
Mutta eihän se ulkonäkö ole tärkeintä - eihän? Sitten vaan pannukakkua suuhun ja mutustelmaan... Hmm, erittäin maukasta ja hyvää : ). Risottopannukakkujen kanssa tein mozzarellasalaatin, jossa oli tammenlehtisalaattia, kirsikkatomaattia, tummia rypäleitä ja mozzarellalohkoja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti