450 g vihreitä parsatankoja
2 rkl oliiviöljyä
ruukku villirucolaa
ruukku vesikrassia
75 g vuohenjuustoa
pinjansiemeniä paahdettuina
suolaa ja mustapippuria myllystä
Kastike
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
2 tl Dijon hunajasinappia
1 rkl juoksevaa hunajaa
Ensin kuorin parsat ja sitten levitin niiden päälle oliiviöljyä sekä suolaa ja mustapippuria ennen grillausta. Parsat valmistuvat kuumassa grillissä muutamassa minuutissa.
Pilkoin grillatut parsat ja lisäsin ne rucolan ja vesikrassin joukkoon tarjoiluvuokaan. Lopuksi murensin joukkoon vuohenjuuston ja lisäsin paahdetut pinjansiemenet. Sekoitin ainekset ja kaadoin kastikkeesta puolet joukkoon. Toisen puolen jätin erilliseen kulhoon, josta sitä sai itse lisätä mielensä mukaan.
Nopeaa ja herkullista!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti