sunnuntai 5. kesäkuuta 2011
Linguine con asparagi, pancetta e limone
Ja lisää parsaherkkuja : ). Onneksi tuoretta, vihreätä parsaa vielä löytyy kaupan hyllyiltä. Tällä kertaa tein pastaa ja parsaa eli Linguine con asparagi, pancetta e limone.
200 g pekonia
250 g vihreätä, tuoretta parsaa
350 g linguine-pastaa (tms. kuivaa spagettia)
2 dl paksua ruokakermaa
1 purkki creme fraichea
2 munan keltuaista
35 g Parmesan-raastetta
2 rkl sitruunamehua
suolaa ja mustapippuria myllystä
Ensin pilkoin pekonin palasiksi ja paistoin ne rapeaksi pannulla.
Lisäsin joukkoon pilkotut parsapalat ja kuumensin, kunnes parsa oli kypsynyt. Sekoitin sitten loput ainekset keskenään kastikkeeksi eli kermat, munat ja juustoraasteen.
Seuraavaksi lisäsin pekonin ja parsan keitetyn pastan joukkoon. Lopuksi kaadoin kastikkeen kattilaan ja sekoitin ainekset. Sitten vaan heti tarjolle Parmesan-raasteen kera ja nautiskelemaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti