sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Grilliherkkuja menestan kera


Kasviksista saa monenlaista herkkua grillatun lihan seuralaiseksi. Tällä kertaa kokeilin toukokuun Taste Italia -lehdessä ollut menesta-ohjetta.


Menesta

3 solovalkosipulia murskattuna
1 tuore punainen chili silputtuna pieniksi palasiksi
4 rkl oliiviöljyä
yhteensä 400-500 g parsakaalia ja tuoretta pinaattia
50 ml vettä

Laitoin kattilaan oliiviöljyn, valkosipulimurskan ja chilin. Kuumensin, kunnes valkosipuli sai hiukan väriä ja sitten lisäsin pilkotut kasvikset joukkoon ja lorautin vielä veden mukaan. Annoin kasvisten kiehua vajaan 10 minuuttua. Tarjosin menestaa grillattujen kalkkunafileiden, salsa verden sekä hedelmäisen salaatin kera. Salaattiin laitoin jääsalaattia, mansikoita, tummia rypäleitä ja Bergfex-luomujuustoa.

2 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä, en ole kuullut ennen tällaisesta Menestasta.

Hyvä olo kuntoillen & nautiskellen kirjoitti...

Taste Italiasta tämänkin reseptin poimin ja kokeilin. Hyvää oli : )!