lauantai 18. kesäkuuta 2011
Chileläinen tomaattisalsa grillatun naudan sisäfileen kera
Chileläinen tomaattisalsa piristää mukavasti grillissä kypsennettyä naudan sisäfilettä.
Chileläinen tomaattisalsa
4 tomaattia kuutioituina
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1/2 dl silputtua lehtipersiljaa
1 rkl limetinmehua
1,5 rkl oliiviöljyä
1 rkl sweet chili saucea
ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä sekä sokeria
Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua huoneenlämmössä noin tunnin verran ennen tarjoilua.
Leikkaa seuraavaksi naudan sisäfilee ohuiksi piveiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla ja grillaa ne nopeasti molemmilta puolilta. Tarjoile lihat ja salsa uuniperunoiden ja hedelmäisen salaatin kera.
Salaattiin laitoin villirucolaa ja jääsalaattia pohjalle. Päälle kuutioin melonia, mansikoita ja nektariinia.
Tämän on mukavan maukas ja vaivaton ateria kesäiltaan!