lauantai 11. kesäkuuta 2011

Pikaruokaa grillaillen


Ärhäkän flunssan kourissa ei juuri jaksa panostaa edes ruokaan, ei ainkaan näillä 30-asteen helteillä, joten perjantain pikaruoka löytyi lähikaupasta. Grillasimme lohimedaljonkeja ja kasviksia eli pikaruokaa kotioloissa, ja raadilta tuli myös pisteet myös sen mukaisesti - tällä ruualla ei makunystyröitä mairiteltu.


Maustoin ensin lohimedaljongit Maldon-suolalla ja sitruunapippurilla ja sitten valelin ne voisulalla, jotta grillatessa niihin saatiin mukavan rapea pinta. Lohen seuraksi grillasimme maissia ja sekä sieniä, paprikoita ja kesäkurpitsaa, jotka oli kaikki pyöritelty valkosipuli-hunaja-oliiviöljymarinadissa. Yksinkertaista ja helppoa, mutta joku juju tästä ateriasta jäi vain puuttumaan.