maanantai 10. syyskuuta 2012

Kalkkuna-parsapiirakka


Kalkkuna-parsapiirakka on sopii hyvin iltapalapöytään. Ja täytteitä voi vaihdella sen mukaan, mitä kaapista löytyy.

Kalkkuna-parsapiirakka

150 g voita
2,5 dl voita
1 dl Emmental-juustoraastetta
0,5 dl kylmää vettä

Nypi voi ja jauhot. Lisää joukkoon juustoja vesi. Levitä pohja voideltuun vuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Lisää pohjalle sitten täyte ja paista piirakkaa vielä 20 minuuttia.

Täyte

2,5 dl paksua ruokakermaa
1 rkl vehnäjauhoja
2 munaa
3 dl Emmental-juustoraastetta
200 g kalkkunaleikettä kuutioituna
200 g parsaa
mustapippuria
valkosipulijauhetta

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada pohjalle. Ja sitten vielä uuniin 20 minuutiksi.


Ei kommentteja: