lauantai 1. syyskuuta 2012
Katkarapuja limeyrttiseoksessa
Katkaravuista ja yrteistä saa mainion kevyitä ruokia ja vieläpä varsin vikkelään. Tällä kertaa tarjoilin katkaravut lime-basilika-sipuliseoksessa.
Katkarapuja limeyrttiseoksessa
Pieni pussillinen (150-200 g) pakastekatkarapuja
2-3 rkl limemehua
1 valkosipulinkynsi
2 pientä kesäsipulia
1-2 rkl basilikaa silputtuna
nokare voita tai öljyä
suolaa ja mustapippuria
Kuullota sipulit pannulla. Lisää joukkoon katkaravut ja limemehu. Paista noin 4 minuuttia ja lisää lopuksi basilika. Mausta seos. Tarjoile lämpimänä esimerkiksi tomaatti-mozzarellasalaatin ja maalaisleivän kera. Myös pasta sopii ruuan seuraksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti