sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kasvispanzanella mozzarellajuuston kera


Olen aiemmin tehnyt erään tanskalaisen ohjeen mukaan panzanellaa, mutta tämä ohje peittoaa sen mennen tullen : ). Löysin ohjeen Gloriasta, mutta hiukan sovelsin sitä omaan makuuni.

Kasvispanzanella mozzarellajuuston kera

1 kesäkurpitsa kuutioituna
4-5 viipaletta tummaa maailasleipää
2 rkl öljyä
3 tomaattia tai 1 rasia kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
3 paprikaa - esim. 2 punaista ja 1 keltainen
2 pkt mozzarellaa
1 prk mustia oliiveja
1/2 ruukkua basilikaa

Kastike

4 rkl oliiviöljyä
2 rkl punaviinietikkaa
1 rkl sokeria
1/2 tl suiolaa
ripaus mustapippuria ja chilihiutaleita myllystä


Laita tarjoiluastiaan punasipulit esim. renkaina, oliivit ja tomaatit. Lisää sitten mozzarellakuutiot tai -pallot. Kaada näiden päälle pannulla paistetut kesäkurpitsapalat ja paprikapalat sekä maalaisleipäkuutiot. Paista sen verran, että ne saavat hieman väriä pintaan. Lisää sitten silputtu basilika. Ja kaada lopuksi kastike salaatin joukkoon.


Ei kommentteja: