sunnuntai 23. syyskuuta 2012
Kasvispanzanella mozzarellajuuston kera
Olen aiemmin tehnyt erään tanskalaisen ohjeen mukaan panzanellaa, mutta tämä ohje peittoaa sen mennen tullen : ). Löysin ohjeen Gloriasta, mutta hiukan sovelsin sitä omaan makuuni.
Kasvispanzanella mozzarellajuuston kera
1 kesäkurpitsa kuutioituna
4-5 viipaletta tummaa maailasleipää
2 rkl öljyä
3 tomaattia tai 1 rasia kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
3 paprikaa - esim. 2 punaista ja 1 keltainen
2 pkt mozzarellaa
1 prk mustia oliiveja
1/2 ruukkua basilikaa
Kastike
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl punaviinietikkaa
1 rkl sokeria
1/2 tl suiolaa
ripaus mustapippuria ja chilihiutaleita myllystä
Laita tarjoiluastiaan punasipulit esim. renkaina, oliivit ja tomaatit. Lisää sitten mozzarellakuutiot tai -pallot. Kaada näiden päälle pannulla paistetut kesäkurpitsapalat ja paprikapalat sekä maalaisleipäkuutiot. Paista sen verran, että ne saavat hieman väriä pintaan. Lisää sitten silputtu basilika. Ja kaada lopuksi kastike salaatin joukkoon.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti