sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Perunasalaatti


Kesällä tuli pari kertaa tehtyä perunasalaattia grillimakkaran kera. Ihan toimiva yhdistelmä. Ja erittäin nopea valmistaa, varsinkin jos on keitettyjä perunoita jo valmiina.

Perunasalaatti

1 kg uusia perunoita
punasipuli
pari rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
3 tomaattia
2 rkl sitruunamehua
1 dl lehtipersiljaa silputtuna
1/2 dl mintun lehtiä silputtuna

Paista keitettyjä perunalohkoja pannulla kevyesti öljyssä. Lisää silputtu sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuutioi tomaatit ja laita tarjoilukulhoon. Sekoita joukkoon yrtit, sitruunamehu, loraus oliiviöljyä sekä paistetut perunat ja sipulit. Tarjoile lämpimänä esimerkiksi grillimakkaran kera.


Ei kommentteja: