sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kanaa valkoviinikastikkeessa


Kanafileet valkoviinikastikkeessa maistuu hyvältä ja on vaivaton ruoka valmistaa. Lisukkeeksi laitoin tällä kertaa sokeriherneenpalkoja, yrttiperunoita ja salaattia.


Kanaa valkoviinikastikkeessa

4 broilerin rintafilettä
mustapippuria ja suolaa
rypsiöljyä paistamiseen

4 tl Dijon-hunajasinappia
2 rkl kanafondia
2,5 dl paksua ruokakermaa
1 rkl vehnäjauhoja
1 dl kuivaa valkoviiniä
pieni loraus soijakastiketta

Mausta kanafileet ja paista ne kullanruskeiksi pannulla.


Ota fileet pannulta ja lisää pannulle vesi, sinappi ja kanafondi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää sitten joukkoon vehnäjauhot, kerma ja valkoviini. Keitä kastiketta miedolla lämmöllä viitisen minuuttia. Mausta lopuksi soijatilkalla.


Leikkaa lihat viipaleiksi ja lisää kastikkeen joukkoon kiehumaan 5-8 minuutiksi.


Tämä maistui hyvin myös ruokakriitikoilleni : ).

Ei kommentteja: