lauantai 28. tammikuuta 2012

Bocconcini del prete eli miniomeletit


Tuhti, mutta mainio iltapala syntyy miniomeleteista eli italialaisittain aterian nimenä on Bocconcini del prete.

Bocconcini del prete

10 munaa vatkattuna
100 g Parmesania hienoksi raastettuna
150 g kinkkua ohuina viipaleina
150 g Provolone-juusto siivuttuna
Voita paistamiseen

Vatkasin munat ja sekoitin joukkoon Parmesan-raasteen. Paistoin miniomeletit lettupannussa vain toiselta puolelta ja nostin ne uunivuokaan.


Joka toisen päälle laitoin pari viipaletta juustoa ja kinkkua. Sitten nostin toisen miniomeletin kanneksi päälle. Paistoin omeletteja 160-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto alkoi sulaa. Omeletit maistuvat parhaimmilta lämpöisinä raikkaan salaatin kera.  


Ei kommentteja: