lauantai 28. tammikuuta 2012
Bocconcini del prete eli miniomeletit
Tuhti, mutta mainio iltapala syntyy miniomeleteista eli italialaisittain aterian nimenä on Bocconcini del prete.
Bocconcini del prete
10 munaa vatkattuna
100 g Parmesania hienoksi raastettuna
150 g kinkkua ohuina viipaleina
150 g Provolone-juusto siivuttuna
Voita paistamiseen
Vatkasin munat ja sekoitin joukkoon Parmesan-raasteen. Paistoin miniomeletit lettupannussa vain toiselta puolelta ja nostin ne uunivuokaan.
Joka toisen päälle laitoin pari viipaletta juustoa ja kinkkua. Sitten nostin toisen miniomeletin kanneksi päälle. Paistoin omeletteja 160-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto alkoi sulaa. Omeletit maistuvat parhaimmilta lämpöisinä raikkaan salaatin kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti