lauantai 14. tammikuuta 2012

Frittata con zucchini e ricotta


Tällä kertaa kokeiluvuorossa oli frittata con zucchini e ricotta eli eräänlaiset kesäkurpitsa-ricottaletut. Ne näyttivät kuvassa herkulliselta ja sitten vaan kokeilemaan.

Frittata con zucchini e ricotta 

2 kesäkurpitsaa hienoksi raastettuna
3 munaa
250 g ricottaa

tuoretta timjamia
suolaa ja mustapippuria myllystä

Raastoin kesäkurpitsan ja sekoitin joukkoon ricotan, munat ja mausteet. Sitten paistoin niistä ohukaispannulla pieniä lettuja. Kastikkeeksi sekoitin oliiviöljyä ja ruokalusikallisen balsamicoa.

Kyllähän näitä söi, mutta pakko myöntää, että kokeilu jäi tähän kertaan. Letut eivät hivelleet makuhermoja niin, että huvittaisi tehdä näitä uudelleen. Tulipahan kuitenkin kokeiltua : ).  


Ei kommentteja: