lauantai 14. tammikuuta 2012

Mainio pikkumunakas ja bruschetta


Mainio iltapala syntyy pikkumunakkaista ja bruschettasta.


Ensin voitelin muffinssivuoan ja vuorasin pikkuvuoat kinkulla - kokeilin kolmea eri laatua eli kalkkunaleikettä, kinkkua ja parmankinkkua. Kinkun päälle laitoin noin ruokalusikallisen öljyssä wokattua tuoretta pinaattia.


Ja päälle rikoin munan eli jokaiseen vuokaan yhden. Ja jos lisämakua haluaa, voi lisätä ripauksen mustapippuria ja suolaa pinnalle.


Munakkaat saavat paistua 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.


Sitten tein bruschetat eli maalaisleipäviipaleiden päälle kasasin reilusti tomaattia kuutioituina. Joukossa oli yksi valkosipulin kynsi sekä basilikaa silputtuna. Lopuksi ripottelin pinnalle mozzarellaraastetta.


Maukas iltapala vaivattomasti : )! Seuraksi sopii vaikka lasillinen pinkkiä Bründlmayeria ja cashewpähkinöitä.


Ei kommentteja: