![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwynr0n8oppXkAGS4fw_MYThYPwNNBgZsJE7j5q_WgwZJPWHetgK3jNS6lravT0wOoP8c8cyeMlZET1fwJev_lEIXfdsnbj6b2B9rmOxu6YI_WDTGhLhbHe-nwqFsur6NXc9kWXJ3P6fto/s200/fajitas.jpg)
Fajitas on helppo ja nopea ruoka vauhdikkaaseen arki-iltaan, kunhan vaan on etukäteen varannut tarvittavat ainekset valmiiksi. Itse käytän mielelläni fajitaksissa kalkkunan sisäfilettä tai broilerin rintafileitä.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7zlT-qRyB6IuVGXAh4kT8P2SWVaePledeUcXWrJ1-O45VUQ1JWBzwreCuRWWBZ00kJMlxNFV90yTwqDYpjbCUOPhXgQCRoQNApw_25-tfxafYQ7LmntDsZbXPNNZ3NGEAIeo5zLFjZnii/s320/fajitasp%C3%B6yt%C3%A4.jpg)
Paistan kalkkunan sisäfileen ohuet suikaleet pannulla ja lisään lopuksi sipuli- ja paprikasuikaleet. Maustan ainekset valmiilla Old El Pason fajitasmausteseoksella.
Lisäksi laitan tarjolle tomaattikuutioita, ranskan kermaa, salaattia sekä mozzarellajuustoraastetta.
Viimeiseksi lämmitän fajitaskuoret mikrossa minuutin ajan kelmun alla ja sitten vaan lettuja täyttämään ja nautiskelmaan herkuista. Tähän ruokaan sopii olut kyytipojaksi mainiosti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti