sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Ihanaa äitienpäivää!

Äitienpäiväaamu alkoi reippaasti kuuden kilometrin lenkillä. Rasvanpolttokin on tehokkaampaa, kun juoksee ennen aamiaista. Ja onneksi ajoitin lenkin tällä kertaa aikaiseen aamuun, sillä puuhaa riitti tällekin päivälle ihan riittämiin.

Yllättävien käänteiden jälkeen pääsimme viimein äitienpäivälounasta nauttimaan. Tunnin suunnitellusta aikataulusta viivästyen, mutta mitä pienistä. Hyvää kannattaa aina odottaa, vakuuttelin lounasvieraille.

Onneksi olin sentään saanut alkupalat tehtyä ajoissa. Tarjolla oli kuohuviinin kera krystadeita (kuvassa yllä), joissa oli salaattia pohjalla, nokare kevytmajoneesia sekä mansikkaa ja tummia rypäleitä. Niiden parissa jaksoi kolmenruokalajin lounastakin odotella mainiosti. Kuohuviininä oli Carringtonia ja saksalaista uutuutta Devil's Rock -nimistä kuohuviiniä, joka sopi suklaakakun kanssa hyvin.

Lounas rakentui vihreän parsan ympärille - parsa-pastasalaattia, miniparsamunakkaita ja grillattua parsaa sitruuna-aiolin kera. 

Jälkiruuaksi oli tarjolla suklaakuorrutettua kakkua, jossa oli täytteenä ananasta, mansikkaa ja banaania.

Lounas oli maukas ja täyttävä, mutta siitä huolimatta illalla nautimme vielä perinteiset sunnuntaisushit. Mihinkäs sitä tavoistaan pääsee. Onneksi keittiö on niin viihtyisä, että siellä viihtyy pidempäänkin : ).   

Ei kommentteja: