![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8S5TbfIJLZDrbet_P3YONdPqsk9iyTzrw9vjV3nD5jUtdzn9lKsa6wxiCOl9XfJcvXb_pVKVB79jwrcsQXNv2SPInRnd8fCjeEmcHmaE2CG2AWyPfLXWqKSrb6gplvAeCwn3v_M4J3GPM/s200/devils+rock.jpg)
Onneksi olin sentään saanut alkupalat tehtyä ajoissa. Tarjolla oli kuohuviinin kera krystadeita (kuvassa yllä), joissa oli salaattia pohjalla, nokare kevytmajoneesia sekä mansikkaa ja tummia rypäleitä. Niiden parissa jaksoi kolmenruokalajin lounastakin odotella mainiosti. Kuohuviininä oli Carringtonia ja saksalaista uutuutta Devil's Rock -nimistä kuohuviiniä, joka sopi suklaakakun kanssa hyvin.
Lounas rakentui vihreän parsan ympärille - parsa-pastasalaattia, miniparsamunakkaita ja grillattua parsaa sitruuna-aiolin kera.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh43RGFfrp01Juy1_7GyXBw5gtlBHNBYsu-16ExRRcQjriyRQ-cThKJ74HU3gQ4kuHQt_VTEbm3QstOb4f78sIXkhZ2-SSYO-KmhHR5fdeCH_iUhSEfARoq12tDv2eQ-WykAIa4if8DSZOh/s200/kakku.jpg)
Lounas oli maukas ja täyttävä, mutta siitä huolimatta illalla nautimme vielä perinteiset sunnuntaisushit. Mihinkäs sitä tavoistaan pääsee. Onneksi keittiö on niin viihtyisä, että siellä viihtyy pidempäänkin : ).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti