Parsavillitys jatkuu, ja tänään nautin vihreätä parsaa parilalla grillattuna. Eli ensin leikkasin parsan tyvestä pois reilun sentin ja sitten kuorin parsat. Rypsiöljyä parilaan hiukan ja eikun grillailemaan. Parsat kypsyvät vajaassa 10 minuutissa.
Grillatun parsan päälle laitoin sitruuna-aiolia. Aioliin laitoin 1,5 dl kevytmajoneesia, johon sekoitin 2 rkl sitruunamehua ja joukkoon puristin yhden yksikyntisen valkosipulin, minkä jälkeen sekoitin ainekset hyvin keskenään. Ja sitten vain nautiskelemaan.
Nopeaa ja helppoa! Ja oli suoraan sanoen niin hyvää, että herkku loppui aivan kesken. Tätä pitää saada ehdottomasti lisää!!!
Herkut nautin kesäterassilla. Lasitetulla terassilla voi aloittaa terassikauden jo aikaisin ja nauttia herkuista hiukan viileämmälläkin säällä, jota ilmeisesti on luvassa taas huomenna. Kunhan ei sentään lunta tule. No sitten vain lämpölamput päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti