Erään lehden ruokaresepteissä vilahtivat sanat "arjen helpot nautinnot" - ja sekös kiinnitti huomioni samantien. Eipä muuta kuin kokeilemaan juustoista tomaattikeittoa Forte-crostinien kera.
Tomaattikeittoa varten kaadoin noin 400 grammaa paseerattua tomaattia kattilaan ja 3 dl vettä, jotka kuumensin kiehuvaksi. Lisäsin joukkoon yhden kasvisliemikuution, 1 rkl sokeria sekä purkillisen valkosipulituorejuustoa. Kuumensin keittoa samalla sekoittaen niin, että juusto suli joukkoon. Sitten kuohkeutin keiton vatkaimella. Lopuksi lisäsin keiton pinnalle tuoretta basilikaa.
Tarjosin keiton Forte-crostinien kera. Eli leikkasin Vaasan rusipalan puoliksi ja levitin pinnalle hieman pestoa ja Forte-juustolastuja. Paistoin leipäpalasia 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes pinta sai hitusen väriä.
Helppoa ja vaivatonta, mutta maistui silti hyvältä : ). Erityisesti leipäpalat olivat herkkua keiton rinnalla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti