Viikonloppuna kokkailin taas innolla. Lauantaina kokeilin Gordon Ramsayn ohjetta kanaa Marsala-viinissä eli Pollo al Marsala con cicoria. Kuumensin öljyä paistinpannulla ja lisäsin joukkoon 1 solovalkosipulin murskattuna ja noin ruokalusikallisen tuoretta timjamia. Sitten lisäsin joukkoon suolalla ja mustapippurilla maustettuja kanan rintafileitä ja paistoin ne kullanruskeiksi. Seuraavaksi kaadoin joukkoon 3,75 dl Marsala-viiniä ja annoin kanan hautua viinissä noin 15 minuuttia, kunnes se oli kypsää.
Herkkua täydensivät miniparsat, joita keitin muutaman minuutin kattilassa. Annoksen päälle lisäsin vielä muutaman Parmesan-hiutaleen ja ruoka oli valmista. Raikas hedelmäinen salaatti täydensi aterian.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti