maanantai 6. joulukuuta 2010

Pollo al Marsala con cicoria


Viikonloppuna kokkailin taas innolla. Lauantaina kokeilin Gordon Ramsayn ohjetta kanaa Marsala-viinissä eli Pollo al Marsala con cicoria. Kuumensin öljyä paistinpannulla ja lisäsin joukkoon 1 solovalkosipulin murskattuna ja noin ruokalusikallisen tuoretta timjamia. Sitten lisäsin joukkoon suolalla ja mustapippurilla maustettuja kanan rintafileitä ja paistoin ne kullanruskeiksi. Seuraavaksi kaadoin joukkoon 3,75 dl Marsala-viiniä ja annoin kanan hautua viinissä noin 15 minuuttia, kunnes se oli kypsää.



Sillä välin paistelin toisella pannulla sikurisaalattia muutaman minuutia. Sitten asettelin sikurisalaatin tarjoiluastiaan ja kanaviipaleet salaatin päälle ja lopuksi kaadoin hiukan Marsala-paistinlientä sikurin ja kanapalojen päälle.

Herkkua täydensivät miniparsat, joita keitin muutaman minuutin kattilassa. Annoksen päälle lisäsin vielä muutaman Parmesan-hiutaleen ja ruoka oli valmista. Raikas hedelmäinen salaatti täydensi aterian.


Ei kommentteja: