lauantai 11. joulukuuta 2010

Rapeaksi paistettua Kievin kanaa

Kievin kana kuuluu sarjaan arkena valmistettavat ruuat, joissa ei kauan aikaa mene. Eli maustamattomiin broilerin fileisiin tai kalkkunan sisäfileisiin tehdään syvä viilto sivulle eli tasku. Sitten fileet maustetaan suolalla ja pippurilla, minkä jälkeen taskuihin laitetaan kylmä valkosipulimaustevoiviipale. Fileet suljetaan coctailtikuilla. Sitten fileet pyöräytetään vehnäjauhoissa ja sitten muna-vesiseoksessa ja lopuksi korppujauhoissa.

Seuraavaksi annoin fileiden hetken kuivahtaa leivinpapreilla ennen paistamista. Paistoin fileet pannulla voissa, jotta ne saivat kullanruskean pinnan ja sitten laitoin fileet 200-steiseen uuniin vielä vartiksi. Tarjoilin Kievin kanan valkosipuliperunoiden ja mozzarellasalaatin kera.

Ei kommentteja: